Bo i lägenhet

Stiftelsen Alnarps studentbostäder erbjuder lägenheter på tre rum och kök fördelat på två våningsplan. Lägenheter har tillgång till egen uteplats på baksidan. Perfekt för studerande med familj och barn. På mittplan finns gräsplan där man kan umgås och där barnen kan leka med gunga och i sandlåda. Man har även tillgång övriga allmänna ytor i A- och B-husen om man vill umgås med andra studenter på Lommaborgen.

För att du ska ha de bästa förutsättningarna för dina studier har alla lägenheter tillgång till internetanslutning på 1 Gbit/s som ingår i hyran.

Stiftelsen som sköter Lommaborgen förvaltas av en styrelse där hyresgästerna sitter som ledamöter. Detta skapar engagemang, gemenskap och trivsel på ditt studentboende.

 – Tillsammans hjälps vi åt för gemenskap och trivsel på Lommaborgen –

Hyra för lägenhet: 7396 kr/mån

Hyran är 12 månaders
I hyran ingår el, värme, vatten och internet.

Information om våra lägenheter

Storlek:

75,7 m² med tre rum och kök.

Möbler:

Lägenheten hyrs ut omöblerad.

TV & Internet:

Varje rum har uttag för TV och uttag för internet på 1Gbit/s som du kan koppla in din router eller dator på

Tvättstuga :

Tvättstuga finns tillgänglig i A-husets källare.

Förråd :

Förrådsutrymme finns i A-husets källare.

 

Bild över lägenhet ska endast ses som en illustration.

Anmäl dig i vår bostadskö!

Programstuderande vid SLU Alnarp är välkomna att ställa sig i vår bostadskö.

Våra studentbostäder

Enkelrum

Våra enkelrum finner du i A- och B-huset. I enkelrummet bor du själv och har eget badrum och egen hall. Du har tillgång till det gemensamma köket som finns på varje våning.

Dubbletter

Våra dubbletter finner du i A- och B-huset. Dubblett finns med och utan kökspentry. Du har ett eget rum och delar kök, hall och badrum med din rumsgranne.

Lägenhet

Våra lägenheter finner du i C- och D-Huset. Lägenheten är på två plan med tre rum och kök. Passar studerande med familj. Till lägenheten finns även en uteplats på baksidan.